logo

off road met nie & bugaboo


DSC_9094DSC_9096 DSC_9080 DSC_9099DSC_9085

Hoe kies je een stroller? Deze vraag heeft me slapeloze nachten bezorgd en me wekenlang beziggehouden. Je kiest niet zomaar een buggy! Een buggy draagt namelijk heel wat verantwoordelijkheid. Hij moet immers je kind beschermen tegen onheil en verschillende weersomstandigheden en daarenboven vind ik het cruciaal dat Nie’s eerste bolide niet alleen bij haar past, maar ook bij mij.

Hij moest dus voldoen aan een aantal belangrijke criteria. Bij de Bugaboo heb je de mogelijkheid om voor een volledig zwart frame te kiezen en hem aan te passen aan jouw persoonlijkheid. De kap kan je perfect omwisselen en dus aan het seizoen, je gemoedstoestand of een of andere modegril aanpassen . Naast esthetische kenmerken stond gebruiksgemak bovenaan de lijst. De Buffalo is handig in en uit te klappen. Ik doe er wel geteld 30 seconden over om hem in elkaar te zetten. In mijn geval maakt dat een wereld van verschil. Ik ben zowat de meest onhandige persoon op deze aardbol en sukkelen op de parking van de delhaize met het in- en uitklappen van een buggy probeer ik dus tot een minimum te herleiden. Daarbij moest hij geschikt zijn voor alle terreinen. De Bugaboo Buffalo (herkenbaar aan de vier grote wielen) draagt dan ook trots de titel, all-terrain. Ik word elke morgen wakker tussen de glooiende landschappen en uitgestrekte appelbloesemgaarden. Deze prachtige natuurlandschappen beschikken over uitstekende wandelroutes, maar helaas niet allemaal verhard. De buggy moest diepe modderpoelen en hobbelige wegen kunnen trotseren.
Al deze vereisten in acht genomen en heel wat testritjes later, bleef dus maar één optie over: de Bugaboo Buffalo. De Bugaboo is met andere woorden de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design!

Bugaboo Buffalo